Aatop ICT logo

Bedankt!

Nog enkele dagen en dan is het jaar 2021 achter de rug. Een bijzonder jaar weer, in allerlei opzichten. We hebben als Aatop ICT en summit developers het jaar 2021 als een mooi jaar ervaren. Daarvoor ben ik reuze dankbaar. We hebben een geweldig kernteam dat momenteel bestaat uit Ton, Paulien, Joost, Willem-Jan en mijn persoon. En collega’s als Aad, Truus, Pieternel, Lisette en Mirjam ondersteunen ons fantastisch op allerlei fronten. Met elkaar realiseren we prachtige bemiddelingen.

In de ruim 17 jaar dat ik dit prachtige werk doe, is de krapte in de IT-arbeidsmarkt nog niet zo groot geweest als dit jaar. Veel bedrijven wilden dolgraag groeien. Om die groei te realiseren zijn goede IT-ers nodig. Als Aatop ICT vinden wij het onnodig dat IT-vacature langdurig openstaan. Met ons grote netwerk van ICT-ers vullen wij veel ICT-vacatures snel en effectief in.

Graag wil ik mijn collega’s, onze klanten, onze kandidaten/sollicitanten en alle partijen met wie we samen op trokken (en dan wil ik speciaal even zeggen: Daan, Maurits, Hein, Mike, Niels, Ronald en Hans) van harte bedanken voor de fijne samenwerking in 2021.

Over een aantal dagen is het 2022 en 3 januari staan wij weer klaar om mooie IT-vacatures te voorzien van de juiste IT-ers. Met elkaar maken we er een mooi 2022 van. Proost!

Door: Matthijs

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden