Ben jij commercieel en werk je graag met mensen?

Herken je dit?

Veel young professionals hebben moeite om de juiste baan te vinden

Wanneer je net klaar bent met je studie is het soms lastig om een baan te vinden die bij je past. Je zoekt een stimulerende omgeving om je nieuw geleerde skills in de praktijk te brengen maar ook gezellige collega’s en een leuk salaris. Een dynamische plek waar je jezelf kunt ontwikkelen.  Een plek waar je aan het einde van de week met een voldaan gevoel van je weekend gaat genieten. Aatop ICT is zo’n plek!

Ook meer voldoening uit je werk?

Reageer op een vacature

Jouw eerste stap naar een nieuwe baan? Klik hieronder om te solliciteren.

Kom bij ons op gesprek

Passen jouw skills in ons team? Dan plannen we een afspraak met je in.

Start met je droombaan

Is er een match? Dan start jij snel met jouw nieuwe droombaan!

Wat zeggen je toekomstige collega's over hun werk?

The proof of the pudding is in the eating!

Daarom hebben we aan enkele Aatop medewerkers gevraagd wat zij van hun werk vinden.

Wat doen ze op een werkdag, waarom hebben ze voor dit werk gekozen en wat deden ze hiervoor. Je hoort het allemaal in deze video.

Aatop is als werkgever enorm betrokken wat mij gelukkig maakt. Maar ook in het werk zelf heb ik het voorrecht mensen gelukkig te mogen maken. Dat kan bij een klant zijn, door de juiste kandidaat te introduceren, maar ook bij de kandidaat zelf, als hij via Aatop een nieuwe baan heeft gevonden. Alleen maar blije gezichten dus.
Joost Bakker
Joost Bakker
Account Manager
Binnen Aatop heerst er een informele sfeer, zijn er gezellige collega’s en worden successen graag gevierd. Inmiddels werk ik alweer een tijdje voor Aatop Milieu & Ruimte en in deze periode heb ik veel geleerd en snel verantwoordelijkheden gekregen binnen de organisatie. Ik ben begonnen als Recruiter waarna ik mocht doorgroeien naar een functie als Accountmanager. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor de klantcontacten. Het contact met diverse partijen geeft mij energie, wanneer er een goede match is, kun je drie partijen gelukkig maken: de klant, de kandidaat en jezelf! Het mooie van Aatop is dat je jezelf mag zijn en gewaardeerd wordt zoals je bent.
Anouk van Dinteren
Anouk van Dinteren
Account Manager
Sinds 2012 werk ik met heel veel plezier bij Aatop ICT, waar ik als Accountmanager iedere dag de match maak tussen klanten en werkzoekende IT’ers. Ik vind het prettig dat je bij Aatop zoveel vrijheid krijgt, je de ruimte om je te ontwikkelen, je sterke punten worden gezien én ingezet en dat we successen met elkaar vieren. Daarnaast is als Accountmanager geen dag hetzelfde, ik geniet enorm van de afwisseling in mijn werk.
Ton den Hertog
Ton den Hertog
Account Manager

Wat betekent werken voor Aatop?

De recruitmentbranche is booming vanwege het enorme te kort op de arbeidsmarkt. Dit biedt jou de kans je in een dynamische omgeving commercieel te ontwikkelen.

Snel een nieuwe baan?

Ben je commercieel en zoek je meer voldoening en plezier in je werk? Solliciteer dan bij ons!

Bij ons werk je in een jong en gezellig team voor verschillende klanten. Verdien een mooie bonus terwijl je ondertussen werkt aan je ontwikkeling.

Hoe? 

  1. Reageer via het formulier
  2. Kom bij ons op gesprek
  3. Start met je droombaan


Dus reageer meteen en start snel met je nieuwe baan!

Vul je gegevens in. Wij nemen contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan