Werving & Selectie ICT

Aatop ICT is het vriendelijke en deskundige bureau voor Werving & Selectie van ICT Professionals. Iedere dag weer onderhouden en vergroten wij ons netwerk vol ICT-professionals. En van dat grote netwerk laten we onze klanten graag meegenieten.

Hupra ICT

BUSINESSCASE

Pieter Willemsen – Hupra ICT

“Hupra ICT heeft Aatop ICT al bij verschillende bedrijven aanbevolen.” Hupra ICT is al meer dan 20 jaar een betrouwbare ICT-partner voor het MKB in Nederland. Ook in de regio Veenendaal, ...

lees verder

Vul je IT-vacature in
met de Aatop ICT Aanpak

Stap 1

Maak een afspraak

Jouw eerste stap om de IT-vacature eindelijk ingevuld te krijgen. Wij kunnen je daarbij helpen. Klik hieronder om een afspraak te maken.

Stap 2

Wij gaan aan de slag

Wij inventariseren welke IT-ers het beste bij jouw bedrijf passen. We benaderen hen en vertellen hen waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen.

Stap 3

Krijg de juiste kandidaat

Je komt met de juiste IT-ers in gesprek. Biedt hen een contract aan en je vacature is ingevuld!

Download onze tips voor een vacaturetekst die wél werkt

De meeste ICT vacatures zijn onduidelijk en niet aantrekkelijk genoeg geschreven. In deze PDF laat Matthijs Visscher zien welke 11 tips onmisbaar zijn om een vacaturetekst te schrijven die wél werkt.

Download
Mockup WP 11 tips

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan