Werving en Selectie IT

Je bent op zoek naar goede IT-ers. Wij zijn specialist in Werving en Selectie van IT-ers. Het is onnodig dat jouw IT vacature lang open staat. Vele honderden IT-ers hebben we inmiddels bemiddeld.

 

Wij vinden ook voor jou de juiste IT-er. Snel en effectief.

Download Whitepaper
Robert van Someren

BUSINESSCASE

Robert van Someren – Jeugdzorg Nederland

Robert van Someren, Directeur ICT/IV & Finance bij Jeugdzorg Nederland, maakte vele jaren geleden kennis met Aatop ICT. ‘Dat heeft geleid tot een prettige en succesvolle samenwerking, welke ik ...

lees verder

Ontmoet ons team

We staan voor je klaar.

Twan Baboeram

Gert Jan Lammers

Matthijs Visscher

Sinds 2004 in dienst bij Aatop. In 2008 de unit Aatop ICT opgericht en sinds 2018 mede-eigenaar van het bedrijf. Loopt bijna elke dag hard. Heeft z’n koffie liever niet te sterk.

Ton den Hertog

Sinds 2012 onderdeel van het team Aatop ICT. Houdt van een rondje hardlopen en sterke koffie.

Sjaco Versteeg

Paulien van Beek

Sinds 2008 onderdeel van het team Aatop ICT. Een groot hart voor haar medemens, heeft een eigen foodblog en drink graag verse gemberthee.

Vul je Software Developer-vacature in
met de Aatop ICT Aanpak

Stap 1

Maak een afspraak

Jouw eerste stap om de Software Developer vacature eindelijk ingevuld te krijgen. Wij kunnen je daarbij helpen. Klik hieronder om een afspraak te maken.

Stap 2

Wij gaan aan de slag

Wij inventariseren welke Software Developers het beste bij jouw bedrijf passen. We benaderen hen en vertellen hen waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen.

Stap 3

Krijg de juiste kandidaat

Je komt met de juiste Software Developers in gesprek. Biedt hen een contract aan en je vacature is ingevuld

Download onze tips voor een vacaturetekst die wél werkt

De meeste ICT vacatures zijn onduidelijk en niet aantrekkelijk genoeg geschreven. In deze PDF laat Matthijs Visscher zien welke 11 tips onmisbaar zijn om een vacaturetekst te schrijven die wél werkt.

Download
Mockup WP 11 tips