Vacatures IT consultant
Vacatures IT consultant

Aan de slag als IT consultant?

Vacatures IT consultant

Ben jij IT Consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Goed dat je er bent! Aatop ICT is specialist in vacatures op het gebied van IT consultancy en wij helpen jou graag aan een nieuwe baan! Bekijk onze actuele consultancy vacatures of schrijf je bij ons in.

Er zijn geen resultaten voor jouw zoekcriteria

Ben je op zoek naar IT consultancy vacatures?

Ben jij een kei in het optimaliseren van digitale werkprocessen, systeemontwikkeling en systeemintegratie? Dan hebben wij voor jou interessante vacatures als IT consultant. Denk hierbij aan vacatures als IT business consultant, IT software consultant of IT security consultant. Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale nieuwe baan!

Wat doet een IT consultant?

Een IT Consultant heeft over het algemeen veel klantcontact. Je optimaliseert digitale werkprocessen en diensten bij klanten en analyseert huidige en gewenste situaties. Hiervoor heb je veel contact met functioneel ontwerpers en ontwikkelaars. In veel gevallen fungeer je als een projectleider.

Een IT consultant helpt organisaties met systeemontwikkeling en -integratie en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Om als IT consultant aan de slag te gaan heb je minimaal een afgeronde hbo opleiding bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskundige informatica. Enige werkervaring komt als IT consultant wel van pas. Daarnaast heb je natuurlijk overwicht om dingen voor elkaar te krijgen waar anderen opgeven.

Snel een nieuwe baan?

Het vinden van een passende baan bij het juiste bedrijf kost veel tijd. Solliciteren, procedures afwachten, gesprekken voeren, salarisonderhandelingen. Er gaan snel weken of maanden overheen voordat je jouw nieuwe baan hebt gevonden.

Aatop ICT is gespecialiseerd in het bemiddelen van IT consultants. Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij zowel junior als medior / senior IT consultants. We helpen je graag bij het snel vinden van de juiste baan die past bij de fase in je IT carrière.

Hoe wij je kunnen helpen

Door jarenlange ervaring in de ICT sector hebben we duurzame relaties opgebouwd met veel organisaties op zoek naar IT consultants. We hebben een uitgebreid netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Wij zijn graag jouw sparringpartner in jouw zoektocht naar de juiste baan bij het juiste bedrijf.

We zijn persoonlijk, toegankelijk en direct. We nemen de tijd om jou te leren kennen zodat we je aan een baan helpen die je écht leuk vindt. Door onze transparante werkwijze weet jij altijd waar je aan toe bent. Bekijk hier het volledige team van Aatop ICT dat voor jou klaar staat.

Onze werkwijze

Wanneer je reageert op een actuele vacature of je bij ons inschrijft, bekijken we eerst jouw CV. Zien we voldoende overeenkomsten tussen je opleiding en werkervaring met de vacature? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we je beter kennen, horen we wat jouw wensen zijn en vertellen we je meer over de vacature en het bedrijf waar de vacature openstaat.

Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we je voorstellen bij onze opdrachtgever. Wij houden je in de tussentijd betrokken bij de ontwikkelingen van het sollicitatieproces. Is onze opdrachtgever geïnteresseerd in jouw profiel? Dan ga je op gesprek bij de organisatie. Tijdens dit gesprek presenteer je jezelf aan de opdrachtgever en kun je de vacature verder bespreken.

Interesse?

Aatop ICT is altijd op zoek naar IT consultants. Geïnteresseerd in één of meerdere consultancy vacatures? Reageer dan op een vacature op onze website of stuur je CV naar [email protected]. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Groningen, ‘s Hertogenbosch, Sliedrecht en Zwolle.

Sorteren op:

  • meest recent

    Filters:

  • Functiegroep
  • Werkervaring
  • Opleidingsniveau
  • Dienstverbandtype
  • Uren per week
×
Jobalert

Jobalert!

Op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Schrijf je in voor onze Jobalert.

Privacy statement(Vereist)

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Privacy statement*
Hidden
Hidden