Vacatures applicatiebeheer
Vacatures applicatiebeheer

Aan de slag als applicatiebeheerder?

Vacatures applicatiebeheerder

Ben jij een applicatiebeheerder of functioneel beheerder en zoek je een nieuwe baan in IT beheer? Goed dat je er bent! Aatop ICT is specialist in vacatures op het gebied van IT beheer en wij helpen jou graag aan een nieuwe baan! Bekijk onze actuele beheer vacatures of schrijf je bij ons in.

Er zijn geen resultaten voor jouw zoekcriteria

Zoek je applicatiebeheerders of functioneel beheerders vacatures?

Ben jij een kei in applicatieonderhoud en het oplossen van hard- of software problemen? Dan hebben wij regelmatig interessante vacatures op het gebied van ICT beheer. Denk hierbij aan vacatures als applicatiebeheerder of functioneel beheerder. Ben je een starter, medior of senior applicatie- of functioneel beheerder? Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale nieuwe baan!

Wat doet een applicatie- of functioneel beheerder?

Hoewel men de functies applicatiebeheerder en functioneel beheerder nog wel eens door elkaar gebruikt, zijn er toch verschillen.

Een applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor het implementeren, onderhouden en verbeteren van een applicatie gedurende de hele levenscyclus.

Een functioneel beheerder is verantwoordelijk voor het goed werken van een applicatie en zorgt voor de technische ondersteuning van medewerkers zodat zij de applicaties op correcte wijze gebruiken.

Voor beide functies heb je een opleiding op hbo niveau nodig zoals bijvoorbeeld een opleiding in de richting van informatica, business & IT management of technische bedrijfskunde. Wil je aan de slag als assistent applicatie of functioneel beheerder? Dan volstaat vaak een MBO opleiding op IT gebied.

Snel een nieuwe baan?

Het vinden van een passende baan bij het juiste bedrijf kost veel tijd. Solliciteren, procedures afwachten, gesprekken voeren, salarisonderhandelingen. Er gaan snel weken of maanden overheen voordat je jouw nieuwe baan hebt gevonden.

Aatop ICT is gespecialiseerd in het bemiddelen van applicatiebeheer of functioneel beheer medewerkers. Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij zowel junior als medior / senior IT specialisten met of zonder ervaring in IT beheer. We helpen je graag bij het snel vinden van de juiste baan die past bij de fase in je IT carrière.

Hoe wij je kunnen helpen

Door jarenlange ervaring in de ICT sector hebben we duurzame relaties opgebouwd met veel organisaties op zoek naar applicatiebeheerders of functioneel beheerders. We hebben een uitgebreid netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Wij zijn graag jouw sparringpartner in jouw zoektocht naar de juiste baan bij het juiste bedrijf.

We zijn persoonlijk, toegankelijk en direct. We nemen de tijd om jou te leren kennen zodat we je aan een baan helpen die je écht leuk vindt. Door onze transparante werkwijze weet jij altijd waar je aan toe bent. Bekijk hier het volledige team van Aatop ICT dat voor jou klaar staat.

Hoe wij werken

Wanneer je reageert op een actuele vacature of je bij ons inschrijft, bekijken we eerst jouw CV. Zien we voldoende overeenkomsten tussen je opleiding en werkervaring met de vacature? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we je beter kennen, horen we wat jouw wensen zijn en vertellen we je meer over de vacature en het bedrijf waar de vacature openstaat.

Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we je voorstellen bij onze opdrachtgever. Wij houden je in de tussentijd betrokken bij de ontwikkelingen van het sollicitatieproces. Is onze opdrachtgever geïnteresseerd in jouw profiel? Dan ga je op gesprek bij de organisatie. Tijdens dit gesprek presenteer je jezelf aan de opdrachtgever en kun je de vacature verder bespreken.

Interesse?

Aatop ICT is altijd op zoek naar applicatiebeheerders of functioneel beheerders. Geïnteresseerd in één of meerdere beheervacatures? Reageer dan op een vacature op onze website of stuur je CV naar [email protected]. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Groningen, ‘s Hertogenbosch, Sliedrecht en Zwolle.

Sorteren op:

  • meest recent

    Filters:

  • Functiegroep
  • Werkervaring
  • Opleidingsniveau
  • Dienstverbandtype
  • Uren per week
×
Jobalert

Jobalert!

Op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Schrijf je in voor onze Jobalert.

Privacy statement(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Privacy statement*
Hidden
Hidden