Aatop ICT logo

Walking the extra mile

Vorig jaar december beloofde ik een serie blogs te schrijven over waarden die onze organisatie kenmerken. De eerste blog in die serie was ‘ondernemen of denken in problemen’. In deze blog ga ik in op een andere waarde van onze onderneming, namelijk ‘walking the extra mile’.

De term ‘walking the extra mile’ vindt zijn oorsprong in de Bijbel (‘als iemand je vraagt om één mijl met hem mee te gaan, loop er dan twee met hem op’). En ook Napoleon Hill, de schrijver van het zeer bekende boek ‘Think and Grow Rich’, wist het al: ‘One of the most important principles of success is developing the habit of going the extra mile’.

Of nog anders gezegd: when you do more than you are paid for, eventually you’ll be paid for more than you do.

Het lopen van de extra mijl, het zetten die extra stap (of stappen) is een prachtige universele wijsheid die tot meer plezier en meer succes leidt.

Dat is ook wat wij ondervinden bij Aatop ICT. Wij willen als organisatie impact maken. We willen dat IT Professionals met plezier hun volgende stap kunnen maken in hun loopbaan. We vullen 9 van de 10 ICT bij onze klanten in en willen dat steeds opnieuw weer waarmaken. We vinden het simpelweg onnodig dat ICT vacatures lang openstaan. Deze filosofie dwingt ons om ons in te spannen in alles wat we doen. Dat zijn grote woorden, maar heel simpel gezegd: we zijn bereid een stap extra te zetten.

Noem het een can-do houding gecombineerd met positiviteit en vastberadenheid. Noem het de bereidheid om harder en slimmer te werken dan de klant in de basis van ons vraagt. Wij geloven dat we door de extra mijl te lopen een grotere impact maken, verandering teweeg brengen, ons onderscheiden in het recruitment landschap. Maar zelfs al zou dat allemaal niet zo zijn, dan nog zijn we ervan overtuigd dat we het leven van klanten, kandidaten en onszelf een stukje mooier maken als we de extra mijl lopen.

Door: Matthijs

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden