Aatop ICT logo

Vol energie de dag beginnen

Inmiddels werk ik al een paar jaar, en heb ik wel een beetje uitgevogeld hoe ik uitgerust en vol energie mijn werkdag kan beginnen. Vandaag deel ik hier graag iets over, doe er je voordeel mee 🙂

Om uitgerust op je werk te verschijnen moeten we even terug in de tijd, namelijk naar de avond. Het is misschien een bekende tip, maar leg je telefoon minimaal een uur voordat je wilt gaan slapen weg. Ik weet zelf ook dat dit erg lastig is, maar ik heb ondervonden dat je echt makkelijker in slaap komt. Een filmpje kijken, telefoon wegleggen en proberen te slapen, het duurt dan echt langer.

Het in slaap komen is belangrijk, het opstaan doet hier echter niet voor onder. Ik weet het, we zijn tegenwoordig erg fan van snoozen, maar doe dit niet. Door te snoozen raken je hersenen in de war, omdat je wakker wordt, maar daarna weer even verder slaapt. Wellicht verrassend, maar hierdoor word je juist moe wakker, in plaats van dat je uitgerust bent. Zet dus je wekker wat later, zodat je niet anders kan dan direct uit bed gaan.

Tenslotte, ik ben fan van een goed ontbijt. Het is een nieuwe dag, je lichaam heeft de hele nacht voedingsstoffen gebruikt, maar er is niks bijgekomen. Neem een goed en gezond ontbijt, zodat je er de eerste paar uur vol energie en met concentratie tegenaan kan!

Door: Joost

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden