Aatop ICT logo

RI&E/Arbo binnen Aatop

Anouk

Mijn naam is Anouk van Dinteren en ik werk sinds vorig jaar juli bij Aatop. Binnen Aatop werk ik als Accountmanager en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de RI&E/Arbo.

RI&E betekent risico-inventarisatie en -evaluatie en dit is een verplicht middel ter bevordering van veilig en gezond werken volgens de Nederlandse Arbeidsomstandighedenwet. Sinds 1 januari 1994 is dit verplicht voor alle werkgevers.

Als je een kantoorbaan hebt is het belangrijk dat je hier rekening mee houdt, bijvoorbeeld met jouw werkplek inrichting, de faciliteiten daarbij en jouw werkhouding. Als je geen rekening houdt met deze zaken is er kans op verhoging van gezondheidsklachten. Dat is iets wat we natuurlijk allemaal willen voorkomen, zowel voor jou als persoon, maar ook jouw werkgever heeft er belang bij. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er bij een goed ingerichte werkomgeving minder verzuim en gezondheidsrisico’s ontstaan.

Daarom hieronder een aantal tips die je kunt gebruiken bij een kantoorbaan:

  • Goede inrichting van je werkplek: zorg dat deze goed is ingericht, dat je de juiste faciliteiten hebt om goed te kunnen functioneren, ook als je thuis werkt is dat van belang;
  • Werkhouding: een goede werkhouding is belangrijk, hierbij kun je denken aan een afwisseling van staan en zitten;
  • Werkomgeving: zorg dat jouw werkomgeving is afgestemd op wat jij fijn vindt, bijvoorbeeld het geluid en de verlichting;
  • Goede balans: een juiste balans tussen werk- en privé en tussen werken en pauzes is belangrijk, richt dat ook in.

Houd jij er al rekening mee?

Door: Anouk

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden