Aatop ICT logo

Nieuwe computerschermen

Nieuwe computerschermen

Zoals ik in een eerdere blog al wel eens verteld heb, schaffen wij zo nu en dan innovatieve equipment aan om ons werk te bespoedigen en onze dienstverlening te verbeteren.

Vorige week donderdag is er voor alle collega’s een mooi nieuw scherm binnen gekomen. Deze schermen zorgen voor meer focus in ons werk. Ook kunnen we nu makkelijker tussen verschillende vensters schakelen. Dit zorgt voor meer efficiëntie in ons werk en het verhoogt de productiviteit. Onze collega Remco Beukhof werkte er al enige tijd mee en aangezien hij positief is over dit product hebben we besloten om er voor iedereen één aan te schaffen. Geleverd en geïnstalleerd door de Kantoorspecialist.

Op naar nog veel fijne werkdagen!

Door: Willem-Jan

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden