Aatop ICT logo

Mountainbiken in de Ardennen

Zoals jullie inmiddels wel weten is ons team wel te porren voor een sportieve uitdaging. Een heel aantal collega’s bij Aatop ICT loopt hard. Vorig jaar hebben we jullie nog meegenomen in onze 100 km challenge van februari.

Afgelopen weekend hebben Joost, Ton, Matthijs en ik onszelf opnieuw sportief uitgedaagd. Dit keer in iets andere vorm: 45 km mountainbiken in de Ardennen. Voor mij en Joost was dit de eerste keer, voor Matthijs en Ton alweer de vierde keer. Weliswaar dit keer op een elektrische mountainbike, maar uiteraard hebben we met de licht mogelijke trapondersteuning gefietst 😉

Zaterdagochtend vertrokken we iets voor tienen vanuit het Aatop vakantiehuisje in Durbuy, waar we de dag ervoor al waren aangekomen. Het was zonnig weer en tussen de 5 en 12 graden. De perfecte omstandigheden dus. En we hadden ook écht een gave route! Alles wat je verwacht van een mountainbikerit kwam erin terug: natuurlijk veel heuvel op, heuvel af. En ook veel afwisseling: we reden door het bos, over gravelpaadjes, door weilanden, over hoofdwegen en door dorpjes. Soms gleed je bijna weg over losliggend blad, de andere keer zat je vast in de blubber. En ons pad werd regelmatig geblokkeerd door omgevallen bomen.

Natuurlijk hebben we alle vier de 45 km netjes uitgereden 🙂 Moe, maar voldaan zijn we weer teruggekeerd naar Nederland.

Door: Willem-Jan

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden