Aatop ICT logo

Komkommertijd

Komkommers

Het is een veel gehoord begrip in deze tijd van het jaar: ‘de komkommertijd’, een beetje cliché. De tijd waarin er weinig opzienbarende dingen gebeuren, die vooral door de media wordt aangewakkerd. Zelf krijg ik altijd het gevoel dat ik daarom minder moet ondernemen. “Mensen zijn op vakantie, dus ik zal ze niet veel te storen en wachten tot september”.

Eigenlijk is dit een rare gedachte. Juist in de zomer kun je veel ondernemen en eens gaan nadenken over essentiële zaken. Natuurlijk hebben veel bedrijven een periode lang minder bezetting, maar dat betekent niet dat er geen dingen meer gebeuren. Voor veel organisaties is de zomer een tijd van reflectie waarin wordt nagedacht over de toekomst. Daarbij komen vaak mooie vacatures die horen bij een uitbreiding.

Een motivatie voor jou en mij. Blijf dingen ondernemen, ook al is het ‘komkommertijd’. Laat je niet leiden door je omgeving of door het nieuws. De zomer is een tijd waarin het leven gewoon doorgaat. Niet iedereen is op vakantie en wellicht zijn er meer mensen die niet van stilzitten houden.

Wij staan altijd aan en willen je graag helpen. Wil je in zomer nadenken over je toekomst? Bekijk de vacatures op onze site en onderneem actie. Bel ons: 0318 – 495 310.

Door: Tobias

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden