Aatop ICT logo

Dé stoel

Je zult misschien denken, ja, leuk, een bankstel. Toch is dit voor veel Software Developers uit Zuid-Afrika een bijzondere stoel. Hier begon letterlijk hun reis naar Nederland, waar sommigen van hen nu al bijna 4 jaar wonen en werken. Hier hadden ze hun eerste interview met summit developers, een gesprek wat voor hen letterlijk levensveranderend zou zijn.

Vorige week zijn Matthijs en ik weer in Zuid-Afrika geweest. We hebben zo’n 30 geïnteresseerde .NET/C#, Java en Front-End Developers gesproken. Het is iedere keer weer prachtig om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten, hun verhalen te horen en hun motivatie te zien om hun loopbaan in Nederland voort te zetten.

De komende maanden gaan we hard aan de slag om voor deze Developers een mooi project te vinden! Ben jij op zoek naar versterking voor jouw organisatie of team, voor zowel Backend, Frontend als Full Stack? Is die stoel bij jou op kantoor lang genoeg leeg geweest?

1. Neem contact op (06-27 11 30 80)
2. Wij gaan aan de slag
3. Krijg de juiste Software Developer bij jou op kantoor

Door: Ton

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.