Aatop ICT logo

Appeltaart

Appeltaart

Soms heb je van die dagen dat alles bij elkaar komt. Vandaag is zo’n dag!

Bij Aatop ICT houden we van tradities. Zeker als het gaat om successen vieren en alles wat daarmee te maken heeft.

Nu is het inmiddels al twee keer voorgekomen (dan is het een traditie toch?) dat we een kandidaat hebben kunnen bemiddelen met de achternaam Koopmans. Collega Sjaco beloofde een Koopmans taart te bakken als hij deze kandidaat bij zijn klant zou bemiddelen. En dat is bij deze gelukt!

Wat deze plaatsing extra zoet maakt, is het feit dat deze senior IT-er al bijna een jaar werkloos was. Én dat het Sjaco z’n eerste bemiddeling is! Proficiat! Dus wij gaan om 10 uur aan de appeltaart, mét extra deeg 😉

Door: Ton

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.