Aatop ICT logo

Aankomst Zuid-Afrikaanse Software Developers in Nederland

Naast werving & selectie in Nederland met Aatop ICT, zijn we ook actief in het werven van Software Developers in Zuid-Afrika met onze bedrijfstak summit developers. In deze blog wil ik jullie graag kort meenemen naar een moment van aankomst in Nederland. Vorige week woensdag zijn er namelijk weer Zuid-Afrikaanse Software Developers in Nederland gearriveerd.

Mijn collega Ton vroeg mij mee om ze op te gaan halen van Schiphol. Er waren namelijk twee auto’s nodig, want er kwamen twee Software Developers over: één met zijn vrouw en twee kinderen en één single: Arno Kotze en Johan Westermann. Toen we aankwamen op Schiphol, en we elkaar gevonden hadden, merkte ik hoe opgelucht ze waren dat ze nu echt in Nederland waren. En ook de blijdschap en het enthousiasme was mooi om te zien. Ik heb zelden kinderen gezien die na een vlucht van ruim 11 uur en weinig slaap nog zo energiek waren.

Arno stapte met zijn gezin bij Ton in de auto, Johan bij mij. Een heel sociale, jonge gast van 22 jaar, die het moment heel intens beleefde. Het enthousiasme straalde ervan af. Uiteraard wilde hij meteen van alles weten over Nederland. En het gesprek ging ook al snel over de verschillen tussen Zuid-Afrika en Nederland.

Ton en ik zijn vervolgens naar de huizen voor Johan en Arno in Barneveld gereden. Daar aangekomen heeft Ton nog het een en ander uitgelegd aan praktische zaken (denk aan internet, gas, water en licht). Uiteindelijk zijn ze snel onder de wol gekropen.

Een enorme levensverandering voor Johan en Arno met zijn gezin, met een mooie toekomst voor de boeg!

Door: Willem-Jan

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.