Aatop ICT logo

Aa-Aa-Top

Muziekje luisteren op de computer

Aa-aa-top, Atob, Atos.

De uitspraak van onze bedrijfsnaam. Er wordt van alles van gemaakt. Maar het is gewoon atop. Voor de Neerlandici onder ons: volgens het fonetisch alfabet spreek je het uit als [aːtɔp]

Je zult je uiteraard afvragen, waarom dan toch die dubbele aa? Ikzelf heb me dan in alle eerlijkheid ook wel eens afgevraagd. Toen ik 10 jaar geleden bij Aatop ICT kwam werken, dacht ik de oplossing al snel gevonden te hebben. Onze directeur heet namelijk Aad Vermeulen. Ah, hij heeft het natuurlijk naar zichzelf genoemd.

Maar nee, niets was minder waar. Maar Aad, die de bedrijfsnaam uiteraard zelf bedacht heeft, kon de oplossing uiteraard wel aandragen: “Toen ik in 2000 met Aatop startte, was dat nog echt de tijd van de lijstjes, kaartenbakken, telefoongidsen. Het leek me dus handig om overal bovenin alle lijsten te staan, vandaar de keuze voor de dubbele aa. De toevoeging top klonk gewoon goed, zegt iets over de kwaliteit en maakt het lekker positief”.

Welk verhaal zit er achter jouw / jullie bedrijfsnaam?

Door: Ton

De nieuwste ICT vacatures

Jouw ICT-vacature ingevuld!

Bij Aatop ICT weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste ICT’ers te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de ICT-arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop ICT Aanpak:

  1. Maak een afspraak
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden