Applicatiebeheerder Nutritie & Formulatie bij De Heus
overlay
Vacature

Applicatiebeheerder Nutritie & Formulatie bij De Heus

3.750 - 5.750,-
32 - 40 uur per week
Ede

Zonder jouw inzet zouden cruciale processen binnen de Nutritie & Formulatie afdeling niet optimaal functioneren. Als applicatiebeheerder bij De Heus in Ede zorg jij ervoor dat systemen zoals Starlims en Pro-Q continu draaien en verder worden ontwikkeld. En daar zijn ze je dankbaar voor!

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van applicaties zoals Starlims (LIMS) en Pro-Q (kwaliteitsmanagement) binnen de Nutritie & Formulatie afdeling van De Heus. Je ondersteunt gebruikers, lost technische vraagstukken op en zorgt voor een efficiënte werking van deze systemen.

Je gaat aan de slag met:

  • Starlims: Je beheert dit Laboratorium Informatie Management Systeem, waarbij je gebruikers aanmaakt, foutmeldingen oplost en datastromen tussen het systeem en productieprocessen beheert.
  • Pro-Q: Dit kwaliteitsmanagementsysteem ondersteun je zowel technisch als functioneel. Je zorgt voor een goede werking van workflows en koppelingen met andere systemen.
  • Incidentbeheer: Via Jira behandel je technische incidenten en werk je samen met leveranciers om problemen zoals synchronisatiefouten of koppelingen tussen applicaties op te lossen.
  • Projecten: Je werkt aan de upgrade van het leverancierssysteem in Pro-Q en implementeert belangrijke wijzigingen, zoals optimalisaties en softwaremigraties binnen Starlims.

In de eerste maanden volg je een uitgebreid trainingsprogramma, waarbij je intensief wordt begeleid en de verschillende applicaties en werkprocessen leert kennen.

Bij Koninklijke De Heus geloven ze dat onze mensen de motor achter hun groei zijn. Ze bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. 

  • Een salaris tussen de € 3.750,- en € 5.750,- op basis van 40 uur per week;
  • Doorgroeimogelijkheid richting projectmanagement;
  • De flexibiliteit om 40/36/32 uur per week te werken, met de optie om deels vanuit huis te werken;
  • 25 vakantiedagen obv 40 uur + de optie om 10 dagen op jaarbasis erbij te kopen;
  • Een bedrijfsfitness regeling;
  • Goede reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en vakantiegeld.

Je gaat werken vanaf het hoofdkantoor van Koninklijke De Heus in Ede, één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Dit is een internationaal bedrijf dat zich richt op diervoeding. Ze produceren en leveren diervoederproducten voor verschillende dieren, waaronder pluimvee, varkens, rundvee en vis. Intern ervaar je een nuchtere en ondernemende sfeer. Heb je een goed plan? Laat maar horen! Heb je ze overtuigd? Voer maar uit! Hierdoor ligt er veel ruimte om je potentieel verder te ontwikkelen. 

Samen met meer dan 10.000 medewerkers wereldwijd draag je dagelijks bij aan de voedselzekerheid en -veiligheid voor toekomstige generaties. Je gaat werken op de afdeling Projects & Support, waar je samen met 4 collega’s nauw samenwerkt binnen zowel IT als de Nutritie & Formulatie afdeling. Op de werkvloer wordt zowel Nederlands als Engels gesproken.

De Heus is een innovatieve en ondernemende organisatie. Dat zoeken ze ook in jou! De wil om te ontwikkelen, en de gretigheid om te leren! En verder?

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het beheer van applicaties (functioneel en/ of technisch);
  • Ervaring met SQL scripting en basiskennis van Azure DevOps;
  • Hbo werk- en denkniveau, in de richting van IT, Animal Sciences, Nutrition of een vergelijkbare richting
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Solliciteren

Ben jij klaar om het verschil te maken binnen een snelgroeiende, internationale organisatie? Sjaco Versteeg vertelt je graag meer over waar je gaat werken, wat er van jou wordt verwacht en wat je gaat doen. Bel, mail of app Sjaco via 06 – 51 84 87 71 of [email protected]

Het sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken en een assessment. Wanneer jullie allebei enthousiast zijn dan doet De Heus je graag een aanbieding om als nieuwe collega bij hen te komen werken.

In aanmerking komen voor deze vacature?

Solliciteer direct Download Vacature (PDF)

Jouw contactpersoon:

Sjaco Versteeg, Accountmanager
Bel mij op 06 – 51 84 87 71 of mail mij op [email protected]

sjaco versteeg

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.