Technisch support specialist
overlay
Vacature

Technisch support specialist

2.800 - 4.100,-
32 - 40 uur per week
Nunspeet

Als Technisch Support Specialist bij Kliksafe in Nunspeet speel je een cruciale rol bij het onderhouden en optimaliseren van de unieke softwareoplossing bij je klanten. Dankzij de software die jij installeert en onderhoudt kunnen kinderen op school veilig het internet op. Dankzij jou maken klanten probleemloos gebruik van de Kliksafe-software.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de softwareoplossing van Kliksafe bij klanten. Je hebt een veelzijdig takenpakket, dit heeft te maken met de wisselende vragen/tickets die binnenkomen. Je verzorgt zowel eerste- als tweedelijns support, analyseert knelpunten in de software, installeert hardware, en werkt nauw samen met externe ICT-partners om de software binnen systemen in te richten en te optimaliseren. Of het nu gaat om het oplossen van tickets via het supportsysteem of het testen & monitoren van deze unieke software, jij staat altijd klaar om de juiste technische oplossingen te bieden.

Waar ga jij je onder andere mee bezig houden:

  • Ondersteuning en probleemoplossing (1e en 2e lijn);
  • Systeemmonitoring en optimalisatie;
  • Systeeminrichting en technische configuratie van hard- en software bij klanten;
  • Samenwerken met externe ICT-partners.

“Wat Kliksafe uniek maakt t.o.v. veel andere bedrijven zijn 2 dingen: Een veilige sfeer waarin er veel ruimte is voor persoonlijk contact & je hebt veel eigen inbreng/initiatieven die je zelf, in goed overleg, mag oppakken.”

Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris tussen de €2800,- tot €4100,- bruto per maand o.b.v. 40u;
  • Een werkomgeving waar jij je kunt ontwikkelen, door middel van het online trainginsplatform en een eigen opleidingsbudget;
  • De flexibiliteit om 50% vanuit huis te werken;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een flinke bijdrage voor je pensioen en een reiskostenvergoeding tot wel 90Km. per dag;
  • Een warme en persoonlijke werkomgeving, met gemotiveerde collega’s en uitstekende faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een hoog-laag bureau, of bijvoorbeeld een zakelijke laptop. 

Kliksafe is dé partij voor online veiligheid. Ze bieden een veilige digitale omgeving, waarin mensen mediawijs en digitaal in balans zijn met technologie en sociale media. Consumenten bieden ze hiervoor producten als gefilterde internettoegang, een app voor ouderlijk toezicht en antivirussoftware. Voor de onderwijsmarkt bieden zij producten voor veilig internet in de klas en overzichtssoftware voor de leerkracht. Door middel van hun blogs stimuleren ze ouders om in hun gezin ‘mediawijs’ met internet en sociale media om te gaan. Bij hen op kantoor in Nunspeet werken 45 mensen die zich allemaal op hun eigen vakgebied inzetten voor een veilig internet. Dit is het team.? Jij gaat werken op de afdeling technische support waar je aan de slag gaat in een team van 4 collega’s bestaande uit jijzelf, Sander, Gerrit en Berry.

  • Je ervaring met systeembeheer is onmisbaar voor een goede uitvoering van de functie. Wanneer je ook ervaren bent met netwerkprotocollen en firewallbeveiliging is het helemaal een goede match;
  • Je hebt Hbo werk- en denkniveau en hebt een afgeronde ICT-opleiding;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
  • Op de werkvloer wordt Nederlands gesproken, qua systemen wordt er veel omschreven in het Engels. Past dit bij jou?

Ben je enthousiast? Reageer direct! Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel, mail of app met Joost Veldhoen van Aatop ICT via [email protected] of 06 – 13 26 04 70. Hij vertelt je graag wie Kliksafe is en of jullie bij elkaar passen.  

In aanmerking komen voor deze vacature?

Solliciteer direct Download Vacature (PDF)

Jouw contactpersoon:

Joost Veldhoen, Accountmanager
Bel mij op 06 13 26 04 70 of mail mij op [email protected]

Joost Veldhoen

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.