Functioneel applicatiebeheerder
overlay
Vacature

Functioneel applicatiebeheerder

4.000 - 5.700,-
32 - 40 uur per week
Delft

Dankzij jouw snelle verbeteringen aan het ERP systeem kunnen interne collega’s en buitendienst monteurs zo snel & efficiënt mogelijk werken. Vanwege de diverse werkzaamheden ben jij hét aanspreek punt van IT van de organisatie. Dit doe je vanaf het hoofdkantoor in Delft of vanuit huis. 

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, optimalisatie en onderhouden van applicaties als het ERP systeem Oracle Netsuite. Je helpt collega’s & buitendienst monteurs met hun vraagstukken en bent hét aanspreekpunt voor knelpunten/verbeterpunten rondom deze applicaties.

Waar houd je je dagelijks onder andere mee bezig?

  • Applicatiebeheer en implementatie: Het uitvragen van wensen en behoeften van gebruikers met betrekking tot Oracle Netsuite en het implementeren van deze wensen, eventueel in samenwerking met externe partners.
  • Troubleshooting en ondersteuning: Het oplossen van technische problemen, waaronder het beheren van de inname en uitgifte van laptops en andere apparatuur, en het zorgen voor de installatie van bedrijfssoftware.
  • Communicatie met externe leveranciers: Verbeterpunten bespreken en opvolgen met externe leveranciers, alsook het testen in de sandbox omgeving om wijzigingen en updates te verifiëren.
  • Data-analyse en rapportage: Gebruik van Excel voor analyses, waarbij verbanden in gegevens worden onderzocht en rapporten worden voorbereid voor stakeholders, inclusief het beheren van bestanden voor debiteurenbeheer.

  • Goed salaris tussen € 4.000,- en € 5.700,- bruto per maand op basis van ervaring;
  • 38 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband! (25 + 13 adv dagen);
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Goede pensioenregeling (60% werkgever, 40% werknemer);
  • Flexibele werktijden in overleg mogelijk;
  • Verzorgd thuiswerkbeleid (maximaal 2 dagen thuis + alles wat je nodig hebt om thuis een fijne werkplek in te richten);
  • Een prettige werksfeer en fijne collega’s;
  • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Op het hoofdkantoor in Delft samen met 20-25 andere (in)directe collega’s. Deze organisatie is gespecialiseerd in het meten en kalibreren van diverse apparatuur, waaronder weegbruggen en sensoren. Ze bedienen klanten in verschillende sectoren, zoals betoncentrales, garages, clean rooms en zorgen ervoor dat zij voldoen aan strenge standaarden.

Met een team van 115 medewerkers, waarvan 80 in de buitendienst, zijn ze verspreid over vier locaties: Delft, Roode, Zaandam en Oosterwijk. Het kantoor in Delft fungeert als het kloppende hart van de organisatie, waar planning, stafdiensten, werkvoorbereiders en projectleiders samenwerken om de processen soepel te laten verlopen. 

  • Je bezit minimaal 3 jaar relevante ervaring met een ERP-systeem (ongeacht het type);
  • Goede kennis van Excel om goede analyses te maken en verbanden te leggen;
  • HBO werk- en denkniveau is gewenst, met uitstekende beheersing van de Nederlandse taal voor effectieve communicatie met diverse stakeholders.

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Reageer direct! Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel, mail of app met Twan Baboeram van Aatop ICT via [email protected] of 06 – 10 81 95 73. Hij vertelt je graag wie wij zijn en of wij bij elkaar passen.  

In aanmerking komen voor deze vacature?

Solliciteer direct Download Vacature (PDF)

Jouw contactpersoon:

Twan Baboeram, Accountmanager
Bel mij op 06 - 10 81 95 73 of mail mij op [email protected]

twan baboeram

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.