Logo Aatop ICT
Systeembeheerder/Applicatiebeheerder
overlay
Vacature

Systeembeheerder/Applicatiebeheerder

Deze vacature is helaas niet meer actueel. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren. Goed nieuws! We hebben een ruim aanbod van vacatures waarop je wél kunt solliciteren. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Duiven
HBO / WO, MBO
32 - 40 uur per week

Jij bent verantwoordelijk voor het beheer, coördinatie en optimalisatie van de IT-systemen (veelal op locatie in Duiven) van de DRU Groep. Je bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling IT op het gebied van netwerk en infrastructuur en geeft leiding aan de junior IT medewerker. 

Naast de hoofdvestiging in Duiven heeft de DRU groep vestigingen in Manchester (UK), Aartselaar (BE) en een deelneming in Houthalen (BE). 

 

Je rapporteert aan de controller (tevens MT lid en verantwoordelijk voor Finance, IT, HRM en Facilitair). De IT afdeling bestaat uit 2 medewerkers: junior IT medewerker en jijzelf. 

Verder behoort DRU tot de Spartherm Groep (gevestigd in Melle (D)) en wordt een actieve bijdrage aan lopende internationale projecten verwacht. 

Tot je werkzaamheden behoren: 

 

  •  Systeembeheer (kennis van VMWare, Microsoft Windows server, Microsoft Active Directory, Microsoft 365 zijn pré) 
  • Netwerkbeheer (Firewalls, Switches, vpn, WiFi Access points) 
  • Applicatiebeheer (ERP, ETL Software, Oracle SQL, SAP BusinessObjects, Veeam, Microsoft Power BI) 
  • Inrichten en beheer van reporting m.b.v. Business Intelligence software 
  • Eerste aanspreekpunt voor de organisatie en externe (IT) partners 
  • Opzetten en bewaken ICT-budgetten 
  • Monitoring en onderhouden van systemen (servers, firewalls, switches, werkstations) 
  • Afhandelen van serviceverzoeken 

 

 

Functie-eisen: We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een voltooide, voor de functie relevante, Hbo-opleiding. We zoeken een zelfredzame, leergierige en gedreven persoonlijkheid die in staat is zichzelf de systemen snel eigen te maken en met goede voorstellen te komen ter verbetering. 

Ervaring met ERP en applicatiebeheer zijn vereist en ervaring met genoemde applicaties zijn pré. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je plezier in het sparren met andere afdelingen in de organisatie maar ook naar buiten de organisatie.

Gezien het internationale karakter van DRU beschik je over een goede kennis van de Engelse taal. Incidenteel reizen behoort tot je functie. 

 

DRU is een toonaangevende en snel groeiende onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van sfeervolle gashaarden, houtkachels en andere lokale verwarmingsproducten. DRU heeft eigen verkoopvestigingen in Nederland, Engeland en België. Hoewel DRU meer dan 265 jaar geleden werd opgericht, is het bedrijf nog steeds jong en dynamisch. Dit uit zich in de informele organisatie, een continu vernieuwend productaanbod en de vele innovaties die worden ontwikkeld. 

  • Een goed salaris van €3250 – €4500 bruto op basis van 40 uur
  • Een verantwoordelijke functie waaraan jij met een grote mate van zelfstandigheid mag werken.
  • Een aantrekkelijke job binnen een doelgerichte en ambitieuze organisatie. 
  • Een informele en prettige werksfeer. 

 

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan bij één van de oudste A-merken in Nederland. Solliciteer direct! Nog vrage? Bel of mail naar Gert Jan Lammers via 0318-796134 of via [email protected]

 

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden