Logo Aatop ICT
Medior PHP Developer
overlay
Vacature

Medior PHP Developer

Deze vacature is helaas niet meer actueel. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren. Goed nieuws! We hebben een ruim aanbod van vacatures waarop je wél kunt solliciteren. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Regio Lunteren
HBO / WO, MBO
32 - 40 uur per week

Wil jij elke dag onbezorgd naar je werk, waarbij je een prachtig uitzicht over de natuur hebt, en een dik belegde boterham krijgt bij de lunch? Solliciteer dan nu!

Jouw werkdag:

’s Ochtends kom je op je gemak binnengelopen en ga je direct op zoek naar een heerlijke bak bonenkoffie. Je slingert je Macbook aan en koppelt deze aan 2 grote schermen. Daarna neem je deel aan de stand-up, waarbij je de vorige dag evalueert, en je voor de nieuwe dag oriënteert. Als de stand-up klaar is ga je met volle motivatie scripten. Uiteraard zorgvuldig, immers, hoe beter jij script, des te minder ondersteuning er na oplevering nodig is. Voor je het doorhebt is het alweer lunchtijd, is dat even lekker! Je werkgever zorgt ervoor dat er een overvloedige maaltijd voor je klaar staat, die heb je immers wel verdiend! Is het lekker warm buiten? Dan kan het zomaar gebeuren dat op jouw weg naar de kantine de geur van vers barbecuevlees je neusvleugels laat trillen. Nadat je jezelf tegoed hebt gedaan aan voldoende eten en drinken ga je lekker uitbuiken op het balkon, of als je nog even de hersenen wilt prikkelen, lekker tafeltennissen. Daarna ga je weer rustig verder waar je gebleven bent, en aan het einde van de werkdag, die natuurlijk weer veel te snel voorbij is gegaan, loop je tevreden en voldaan naar je auto, en kan je niet wachten op de volgende werkdag.

Jouw werkzaamheden in het kort:

  • Maatwerk applicaties worden door jou vakkundig ontwikkelt
  • Het schrijven van API koppelingen doe jij met je ogen dicht
  • Je tilt de codering van webshops naar een hoger niveau door deze te optimaliseren
  • Hardnekkige problemen weet jij in een handomdraai te debuggen
  • De enige test die jij kent is het testen van nieuwe ontwikkelingen 😉

Hieronder vind je ons verlanglijstje. Jij:

  • Bent hongerig om te groeien naar Senior
  • Bent een puzzelaar en perfectionist. Al het maatwerk weet jij op de millimeter nauwkeurig af te leveren
  • Hebt enkele jaren ervaring met PHP
  • Droomt ’s nachts over MySQL
  • Weet de allernieuwste ontwikkelingen direct optimaal te benutten bij projecten

Trefwoorden: Medior, PHP, MySQL, Barneveld, Voorthuizen, Lunteren, Amersfoort, Ede, Veenendaal, Achterveld

Onze klant:

Al zo’n 20 jaar is onze klant actief in het maken en opleveren van webshops, dit zijn met name grote en dynamische webshops. Deze worden gemaakt voor een varia aan klanten, die zich bevinden in het midden en hoog segment. Vanuit hun unieke en rustig gelegen locatie in de omgeving van Lunteren leveren zij consistent hoge kwaliteit webshops aan retail, groothandelaren en fabrikanten.

Hier staat het volgende tegenover voor jou:

  • Salaris: € 3.300 – € 4.500 bruto per maand
  • De leukste werkgever uit de regio voor PHP Developers
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Elke vrijdag staat om 16:00 een koude goudgele rakker op jou te wachten! (Een ander (non)alcoholisch drankje is natuurlijk ook geen enkel probleem)

Sollicitatie / informatie

Heb jij interesse? Neem snel contact met ons op! Dit kan met Joost Bakker via [email protected] of via 0318 – 796 133. Tot snel!

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden