Vacatures support
Vacatures support

Aan de slag als IT support medewerker?

Vacatures IT support

Ben jij een service desk medewerker, support medewerker of helpdesk medewerker en zoek je een nieuwe baan in de IT support? Goed dat je er bent! Aatop ICT is specialist in vacatures op het gebied van IT support en wij helpen jou graag aan een nieuwe baan! Bekijk onze actuele support vacatures of schrijf je bij ons in.

Er zijn geen resultaten voor jouw zoekcriteria

Zoek je helpdesk of support vacatures?

Ben jij een kei in het oplossen van hard- of software problemen? Dan hebben wij regelmatig interessante vacatures op het gebied van IT support. Denk hierbij aan vacatures als servicedesk medewerker, helpdesk medewerker, support medewerker of technical support engineer. Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale nieuwe baan!

Wat doet een support medewerker?

Als support medewerker ICT ben je in veel gevallen het eerste aanspreekpunt voor de klant. Deze heeft een probleem met zijn hardware of software en wil graag een oplossing. Een belangrijk kenmerk van de support medewerker is dat je stressbestendig bent en het leuk vindt om met mensen om te gaan. Je hebt immers via e-mail of telefoon veel contact met klanten of collega’s. Afhankelijk van het soort IT support heb je te maken met eenvoudige of juist complexere problemen maar in veel gevallen is het een combinatie van beide.

Snel een nieuwe baan?

Het vinden van een passende baan bij het juiste bedrijf kost veel tijd. Solliciteren, procedures afwachten, gesprekken voeren, salarisonderhandelingen. Er gaan snel weken of maanden overheen voordat je jouw nieuwe baan hebt gevonden.

Aatop ICT is gespecialiseerd in het bemiddelen van ICT support medewerkers. Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij zowel junior als medior / senior IT specialisten met of zonder ervaring in IT support. We helpen je graag bij het snel vinden van de juiste baan die past bij de fase in je IT carrière.

Hoe wij je kunnen helpen

Door jarenlange ervaring in de ICT sector hebben we duurzame relaties opgebouwd met veel organisaties op zoek naar service desk medewerkers en IT support medewerkers. We hebben een uitgebreid netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Wij zijn graag jouw sparringpartner in jouw zoektocht naar de juiste baan bij het juiste bedrijf.

We zijn persoonlijk, toegankelijk en direct. We nemen de tijd om jou te leren kennen zodat we je aan een baan helpen die je écht leuk vindt. Door onze transparante werkwijze weet jij altijd waar je aan toe bent. Bekijk hier het volledige team van Aatop ICT dat voor jou klaar staat.

Onze werkwijze

Wanneer je reageert op een actuele vacature of je bij ons inschrijft, bekijken we eerst jouw CV. Zien we voldoende overeenkomsten tussen je opleiding en werkervaring met de vacature? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we je beter kennen, horen we wat jouw wensen zijn en vertellen we je meer over de vacature en het bedrijf waar de vacature openstaat.

Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we je voorstellen bij onze opdrachtgever. Wij houden je in de tussentijd betrokken bij de ontwikkelingen van het sollicitatieproces. Is onze opdrachtgever geïnteresseerd in jouw profiel? Dan ga je op gesprek bij de organisatie. Tijdens dit gesprek presenteer je jezelf aan de opdrachtgever en kun je de vacature verder bespreken.

Interesse?

Aatop ICT is altijd op zoek naar helpdeskmedewerkers of support engineers. Geïnteresseerd in één of meerdere service desk of IT support vacatures? Reageer dan op een vacature op onze website of stuur je CV naar [email protected]. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Groningen, ‘s Hertogenbosch, Sliedrecht en Zwolle.

Sorteren op:

  • meest recent

    Filters:

  • Functiegroep
  • Werkervaring
  • Opleidingsniveau
  • Dienstverbandtype
  • Uren per week
×
Jobalert

Jobalert!

Op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Schrijf je in voor onze Jobalert.

Privacy statement(Vereist)

Vul je gegevens in om de 11 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Privacy statement*
Hidden
Hidden